BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, March 1, 2010

Perkhemahan Tahunan Kor-SUKSIS UMT 2010


Assalamualaikum & salam 1Malaysia. Pada cuti mid-sem yang lepas SUKSIS UMT dengan penuh semangatnya menjayakan aktiviti perkhemahan tahunan yang diadakan di Taman Pertanian Sekayu, Kuala Berang, Terengganu. Perkhemahan yang berlangsung selama 5hari 4malam ini melibatkan seramai 98orang anggota, jurulatih-jurulatih, anggota PDRM dari IPK Terengganu dan seorang Pegawai Penyelaras. Antara aktiviti-aktiviti yang dijalankan ialah senaman pagi, map reading, survival, jungle tracking, ceramah kerjaya PDRM, gotong-royong bersama penduduk Kg.Sekayu & malam kebudayaan. kesemua aktiviti inin telah memberi pelbagai faedah & pengalaman baru buat anggota-anggota SUKSIS UMT. Anggota kami juga telah didedahkan dengan cara-cara menggunakan walkie-talkie dengan betul. SUKSIS UMT juga telah berjaya menghasilkan lagu tema, hasil kreativiti anggota kami ( Fabian anak Sangah ). Perasmian penutup telah disempurnakan oleh ACP Mohd Fauzi Bin Abduri, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Terengganu yang mewakili Dato' Mohd Shukri Bin Dahlan, Ketua Polis Terengganu.

1 comments:

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)